KARRIERERÅDGIVNING STYRKER FAGLIGHEDEN

OK-Leadership tilbyder karriererådgivning i Århus, København, Ålborg, Viborg og Herning. Vi optimere dine faglige og personlige kompetencer, bliv meget bedre til det, du er god til!

OK-Leadership tilbyder professionel sparring til at komme videre i karrieren med nye udfordringer i et nyt job.

VI TILBYDER BLANDT ANDET:

  • Karriereudvikling
  • Executive coaching: Topledere og mellemledere på et højt fagligt og organisationsteoretisk niveau.
  • Karrieresparring
  • Karriereskifte
  • Rekrutteringsprocesser
  • Jobsøgning og CV
  • Headhunting
  • Kompetence afklaring: Faglige, personlig, sociale kompetencer og ressourcer

OK-Leadership tilbyder sikker faglig viden og 16 års erfaring i at rådgive mennesker og organisationer med personlige, organisatoriske og ledelsesmæssige udfordringer.

INTERN OG EKSTERN KARRIERERÅDGIVNING

Vi tilbyder intern karriererådgivning for dig, der søger karriereudvikling via sparring i forhold til at udvikle dig i arbejdsorganisationen. Ekstern karriererådgivning har fokus på et jobskifte.

Uanset karriereudfordringer tilbyder vi fokus på dine individuelle kompetencer og ressourcer. Vi coacher dig igennem hele processen fra kompetenceafklaring til jobsamtale.

Karriererådgivning i Århus, København, Ålborg og Viborg

RÅDGIVNINGSFORLØBET

OK Leadership har fokus på din faglige og personlige målsætning. Vi tilbyder afklaring, motivation, engagement og øget kompetencer til din erhvervskarriere aktuelt og på sigt!

TEORI OG METODE

På baggrund af teoretisk viden, dialog, test, profilanalyse og erfaring fremlægger vi en strategi for, hvordan du kan realisere din målsætning. OK-Leadership tilbyder professionel karrierådgivning via universitetsuddannede erhvervspsykologer med specialer i organisation og ledelse, jobsøgning og rekrutteringsprocesser.

OK-Leadership anser de menneskelige ressourcer som kilden til udvikling og stagnation, målet er at skabe succes igennem de personlige og faglige kvaliteter og ressourcer.

KONTAKT OS OMKRING KARRIERERÅDGIVNING

Ønsker du at vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Kontakt os på telefon 26 20 90 56 eller e-mail: mail@ok-leadership.dk. Velkommen til at udfylde vores kontaktformular her, vi ringer dig op hurtigst muligt.

I er velkomne til et uforpligtende møde, hvor vi vil drøfte dine karrieremuligheder og målsætninger.

Karrierådgivning i Århus, København, Ålborg, Viborg og Herning, OK-Leadership, Velkommen!