KARRIERERÅDGIVNING STYRKER FAGLIGHEDEN

OK-Leadership tilbyder karriererådgivning i Århus, København, Ålborg, Viborg og Herning. Vi optimerer dine faglige og personlige kompetencer, bliv bedre til det, du er god til!

OK-Leadership tilbyder sparring og executive coaching til at komme videre i karrieren med nye udfordringer i et nyt job. Vi har sikker faglig viden og 17 års erfaring i at rådgive medarbejdere og organisationer med personlige, organisatoriske og ledelsesmæssige udfordringer.

VI TILBYDER BLANDT ANDET:

  • Karriererådgivning
  • Executive coaching: Topledere og mellemledere på et højt fagligt og organisatorisk niveau
  • Karriereskifte
  • Rekrutteringsprocesser
  • Jobsøgning og CV
  • Headhunting
  • Kompetence afklaring: Faglige, personlige, sociale kompetencer og ressourcer

Kontakt os pr. telefon 26 20 90 56 . Kontaktformular her, vi ringer i dag. Eller e-mail: mail@ok-leadership.dk.

Se vores anbefalinger her
Se vores referencer her

INTERN OG EKSTERN RÅDGIVNING

Vi tilbyder intern karriererådgivning for dig, der søger karriereudvikling via sparring i forhold til at udvikle dig i arbejdsorganisationen. Ekstern karriererådgivning med fokus på et jobskifte.

Uanset karriereudfordringer tilbyder vi fokus på dine individuelle kompetencer og ressourcer. Vi coacher dig igennem processen fra kompetenceafklaring til jobsamtale.

RÅDGIVNINGSFORLØBET

OK Leadership har fokus på din faglige og personlige målsætning. Vi tilbyder afklaring, motivation, engagement og øgede kompetencer til din erhvervskarriere aktuelt og på sigt!

TEORI OG METODE

På baggrund af teoretisk viden, dialog, test og erfaring fremlægger vi en strategi for, hvordan du kan realisere din målsætning. OK-Leadership tilbyder professionel rådgivning via universitetsuddannede erhvervspsykologer med specialer i organisation og ledelse, jobsøgning og rekrutteringsprocesser.

OK-Leadership anser de menneskelige ressourcer som kilden til udvikling og stagnation, målet er at skabe succes igennem de personlige og faglige kvaliteter og ressourcer.

KONTAKT OS OM KARRIERERÅDGIVNING

Kontakt pr. telefon 26 20 90 56 . Kontaktformular her, vi ringer i dag. Eller e-mail: mail@ok-leadership.dk.

I er velkomne til et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte dine karrieremuligheder og målsætning.

Karriererådgivning i Århus, København, Ålborg, Viborg og Herning, OK-Leadership, Velkommen!