Anbefalinger

UJS Biler Viborg & Thisted – Salg og Autoværksted

Organisation og Ledelse
Min hustru og jeg startede UJS biler for 20 år siden.

Virksomheden har vokset sig større, og vi fik behov for professionel rådgivning til organisation og ledelse, reorganisering og udvikling af virksomheden og et forestående generationsskifte.
Valget faldt på OK-Leadership i Viborg ved Ole Kjærgaard, som jeg kun kan anbefale med redskaber og løsninger på et højt fagligt og menneskeligt niveau!.

I november 2016 er UJS Biler blandt de 30 bedste KIA forhandlere i Europa. I januar 2017 er UJS Biler udnævnt til Global Platinium Dealer i Australien og nu blandt de 10 bedste KIA forhandlere i Verden!

Hvem ønsker sig mere end fornemmelsen af bedre ledelse og øget værdi i sin virksomhed?

Venlig hilsen
Sander Steffensen
Direktør

Lasse Erichsen. Cand merc-jur

Karriereudvikling og jobskifte
Mit samarbejde med Ole Kjærgaard har været præget af gensidig respekt og forståelse for vores meget forskellige kompetencer. Jeg har haft stor glæde af at bruge Ole Kjærgaard som sparringspartner i forhold til at finde det, der med tiden skal blive mit “nye arbejdsliv”. Vi startede med at finde mine barrierer og holde dem op med og mod mine kompetencer. Herfra har vi arbejdet målrettet mod at skabe overblik over hvad jeg skal arbejde med fremadrettet og hvordan jeg griber det an mest hensigtsmæssigt i forhold til de ressourcer jeg har. Jeg vil gerne anbefale Ole Kjærgaard som samarbejdspartner og jeg vil også takke ham for den hjælp han har været for mig.

3F

Carina R. Olesen, Faglig konsulent/ 3F.

Psykologbehandling/ Karriereudvikling i 2017

Da jeg konsulterede OK Leadership – Ole Kjærgaard, tænkte jeg ikke i karriereudvikling.
Jeg var stresset af job og af funktionelle lidelser, derfor kontaktede jeg Ole.

Fra første samtale følte jeg tillid til Ole, der lyttede til mig som et menneske og lod mig forstå, at mit reaktionsmønster på sygdom og job var normalt. Det gjorde mig rolig og i stand til at lytte, og så komme videre.

Samtalerne med Ole udviklede sig til spørgsmål omkring mit arbejdsliv? Tidligere tænkte jeg ikke i “karriereudvikling” – og hvis, så noget med stillingshierakiet?

Samarbejdet med Ole har udvidet min opfattelse af karriereudvikling. Jeg har bl.a lært brugbare værktøjer til at undgå, at andre menneskers uhensigtsmæssige adfærd stresser mig. Det har givet mig energi og flere ressourcer til, at udvikle mig i det job jeg er i.

Konkret påbegynder jeg primo 2018 uddannelsen som underviser inden for fagbevægelsen. En uddannelse sideløbende med mit arbejde og mine samtaler med Ole. Og jeg er sikker på, at det ikke stopper med det.

Jeg har varmt anbefalet, og vil vedblive at anbefale Ole Kjærgaard til andre, som har brug for en psykolog, der forholder sig til problemer og udfordringer, ud fra en empatisk og realistisk vinkel.

Hilsen
Carina R. Olesen
Faglig konsulent.

Mark Handberg, Udd. Fysioterapeut

Et uforglemmeligt forløb
Mit forløb hos Ole Kjærgaard har været særdeles givende på mange forskellige områder. For mig var det vigtigt at betro mig til et menneske med evne til indføling – Ole viste sig særdeles god til at forstå mig, mine følelser og min situation, hvilket gjorde mig meget komfortabel i hans nærvær. Hans ydmyge, rolige, positive og professionelle attitude havde jeg dyb respekt for. Efter hver samtale gik jeg fra Oles lokale med mere ro i sindet. Hans støtte og opbakning i min udviklingsproces gav mig fornyet tro mine evner og en langt større følelse af self-efficacy både ift. private forhold såvel som erhvervsmæssigt.
Et tak føles som et fattigt ord for den hjælp jeg har fået!

Britt

Hilsen
Jeg kan varmt anbefale ( Ole Kjærgaard ) OK Leadership.
Behandlingen helt i top. En bred vifte af kompetencer og højt fagligt niveau. Ole har en rolig og behagelig fremtræden. Jeg har fået virkelige gode værktøjer på hånden til selvhjælp. Altid efter endt behandling, har jeg forladt Ole med en behagelig fornemmelse af ro, overblik og selvsikkerhed.
Har oplevet i weekends, når jeg har været usikker og dårlig, at Ole har været til rådighed på telefon – SUPER SERVICE !! – 1000 tak for super god behandling.
De bedste hilsner
Britt

Poul Lindholm

Poul Lindholm, Afdelingsleder Lemvig Kommune
Til Ok-Leadership (Ole Kjærgaard)

Jeg har med stor fornøjelse konsulteret Ole Kjærgaard. Samtalerne har været på et højt fagligt niveau, som er baseret på mange års erfaring og viden om erhvervslivet og dets udfordringer.

Med inspirerende og målrettede samtaler formår Ole at sætte fokus på de vigtigste elementer, som der skal fokuseres på, for at udvikle konstruktive handlemuligheder.

Han har en evne til at bringe relevant faglighed, men også personlighed i spil, som bidrager til at det er med fornyet energi og motivation, at jeg er gået fra samtalerne.

Jeg kan kun anbefale, at konsultere Ole, uanset om det er et ønske om at anvende det til personlig eller faglig udvikling.

LM Wind Power

Poul Jakobsen, Senior Project Manager
Undertegnede konsulterede OK-Leadership i forbindelse med et arbejdsrelateret stressforløb.
Samarbejdet med OK-Leadership har været meget udviklende. Ole Kjærgaard har tydeligvis erfaring med de arbejdsrelaterede udfordringer, der kan være i en stor international virksomhed!
Ole har indgående kendskab til ledelsesforhold i større erhvervsvirksomheder, og han er meget kompetent i sin faglige rådgivning. I forløbet målrettet efter årsagerne, ikke symptomerne.

I samarbejdet giver Ole Kjærgaard med sin rolige og professionelle rådgivning “værktøjer” til afklaring, energiløft og strategier til det videre forløb for medarbejder og virksomheden!
I et godt samarbejde med min virksomheds ledelse og HR afdeling, er der nu foretaget konstruktive ændringer, baseret på den rådgivning, jeg har modtaget fra OK-Leadership!

Med venlig hilsen

Poul Jakobsen
Senior Projekt Manager
LM Wind Power

B.E. Installationer A/S

Reorganisering og Ledelsesudvikling i 2017

B.E. Installationer A/S startede i 1980.
Som en mellemstor virksomhed i betydelig vækst fik vi i 2017 behov for erhvervsrådgivning til reorganisering og udvikling af virksomheden herunder executive ledelsesrådgivning.

Efter anbefaling valgte vi konsulentfirmaet OK-Leadership v/ Ole Kjærgaard, som jeg kun kan anbefale som yderst professionel, stærk i teori og metode, med relevante løsninger på et højt fagligt, sikkert og personligt niveau!

B.E. Installationer Midtjyllands stærkeste EL-, Sikrings – og Energiinstallatør.

Venlig hilsen
Erik Kønigsberg
Direktør

Christian Villumsen

Karriereudvikling og karriereskifte

Jeg kan varmt anbefale OK Leadership!

Jeg er sidst i 20´erne, uddannet markedsføringsøkonom og var usikker på hvilken retning jeg skulle tage i min karriere og mit liv.Jeg kontaktede OK Leadership ved Ole Kjærgaard og begyndte samarbejdet ugen efter. Igennem mit forløb fik jeg en fantastisk support og hjælp til at finde mit karrierevalg, samt gode samtaler om job, karriere og udfordringer i livet.Forløbet har gjort, at jeg nu ved i hvilken retning jeg vil gå.

Jeg kan stærkt anbefale OK Leadership, hvis du er usikker på dit karrierevalg eller hvis du ønsker sparring derom.

 

Studie- og Karriererådgivning i 2017

Jeg kontaktede OK Leadership med henblik på hjælp til afslutning af mit bachelorprojekt, og jeg har været ovenud tilfreds!

Ole Kjærgaard er utroligt empatisk og professionel. Med udgangspunkt i min situation fik han hjulpet mig i gang med mit bachelorprojekt igen. De værktøjer og den sparring jeg fik af Ole dels til psykologrådgivning og erhvervsrådgivning har været fuldstændig uundværlige for mig personligt som professionelt. Hvis det ikke havde været for Oles hjælp, tvivler jeg på jeg nogensinde var blevet færdig.

Jeg anbefaler OK Leadership på det varmeste til de, der kæmper med personlige udfordringer. Og til de, som har behov for sparring og hjælp i deres professionelle liv med at takle studier og/eller job.
De bedste anbefalinger!

Kenneth Øster

Professionsbachelor, International handel og markedsføring

Bodil Mygind

17-12-2011
Den utroligt spændende personlige udviklingsproces som jeg med din store indsigt og faglige dygtighed har startet er knap nået i mål og jeg vil ikke afvise at jeg får brug for din hjælp på et senere tidspunkt. Trygt og godt at vide du er der.

 

Med Venlig hilsen Bodil Myding

Lotte

23-04-2014
Kære Ole Kjærgaard Hvor andre psykologer må give fortabt, holder du fast og på empatisk og professionel vis giver du mig en masse “værktøjer”, som kan anvendes på stedet. Ikke alene har du hjulpet mig videre i forhold til personlige / menneskelige udfordringer, men også i forhold til råd og vejledning om karriereskift. Jeg har følt mig SÅ tryg i hele processen. Tak fordi du aldrig giver slip og har troet på mig. Du får mine varmeste anbefalinger!

 

Venlige hilsner fra Lotte